Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκπτωση στα κρεατικά έως 20% στην Αγορά Καταναλωτή

Σημαντικές μειώσεις στις τιμές λιανικών στα κρεατικά ανακοίνωσε ο ΟΚΑΑ. Από τις αρχές Καλοκαιριού οι κάτοχοι καρτών απεριορίστων διαδρομών του ομίλου ΟΑΣΑ έχουν έκπτωση 5% σε όλες τις αγορές προϊόντων από την Αγορά του Καταναλωτή.

Εκπτωση στα κρεατικά έως 20% στην Αγορά Καταναλωτή

Σημαντική μείωση έως 20% στις τιμές λιανικής στα προϊόντα κρέατος ανακοίνωσε η επιχείρηση που λειτουργεί το κρεοπωλείο στην «Αγορά του Καταναλωτή» που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας (ΟΚΑΑ) στο Ρέντη.

Οι μειώσεις αφορούν στο χοιρινό εισαγωγής και εγχώριο, στον χοιρινό κιμά και στο κοτόπουλο εισαγωγής και εγχώριο.

Οι συγκεκριμένες μειώσεις δεν είναι οι μοναδικές στις οποίες έχουν προχωρήσει οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Αγορά Καταναλωτή στις εγκαταστάσεις του ΟΚΑΑ στο Ρέντη.

Από τις αρχές Καλοκαιριού οι κάτοχοι καρτών απεριορίστων διαδρομών του ομίλου ΟΑΣΑ έχουν έκπτωση 5% σε όλες τις αγορές προϊόντων από την Αγορά του Καταναλωτή.

Με αυτή την πρωτοβουλία ο όμιλος ΟΑΣΑ στοχεύει στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας στα προϊόντα του και ο ΟΚΑΑ συνεχίζει την πολιτική του για χαμηλές τιμές σε σειρά βασικά προϊόντα προς τους καταναλωτές του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v