ΥΠΟΙΚ: Αύριο ανοίγουν τα θέματα της διαπραγμάτευσης

Ολοκληρώθηκε το μπαράζ των συναντήσεων του Γκ. Χαρδούβελη με τους υπουργούς, Σε εξέλιξη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό. Τα αυριανά ραντεβού.

ΥΠΟΙΚ: Αύριο ανοίγουν τα θέματα της διαπραγμάτευσης

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα συνάντηση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με τον υπουργό Οικονομικών στο Μέγαρο Μαξίμου, στο πλαίσιο της 5ης αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας.

Νωρίτερα, ο κ. Χαρδούβελης είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους υπουργούς, Ν. Δένδια, Χαρ. Αθανασίου, Κυρ. Μητσοτάκη, Γ. Μανιάτη και Μ. Βορίδη.

Οι επικεφαλής της τρόικας θα έχουν αύριο στις 11.30 το πρώτο τετ α τετ με τον κ. Χαρδούβελη στο υπουργείο Οικονομικών, και όπως δήλωσε κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών, «αύριο θα ανοίξουν όλα τα θέματα της διαπραγμάτευσης».

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό, οι εκπρόσωποι των δανειστών θα συναντηθούν την προσεχή Τετάρτη με τους υπουργούς Ανάπτυξης, Νίκο Δένδια (11.30) και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη (15.00).

Το απόγευμα της Πέμπτης, θα υπάρξει συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, και την Παρασκευή με την ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v