Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΒΕΘ: Επιδότηση για επιχειρηματική αποστολή στην Αυστραλία

Τη δυνατότητα επιδότησης μέχρι 8 επιχειρήσεων μελών του για τη συμμετοχή τους στην επιχειρηματική αποστολή που διοργανώνει η ΔΕΘ-Helexpo στη Μελβούρνη και στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας από τις 18 έως 25 Νοεμβρίου προσφέρει το ΕΒΕΘ.

ΕΒΕΘ: Επιδότηση για επιχειρηματική αποστολή στην Αυστραλία
Τη συμμετοχή μελών του στην επιχειρηματική αποστολή που θα πραγματοποιηθεί στη Μελβούρνη και στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, από τις 18 έως τις 25 Νοεμβρίου 2014 προτίθεται να επιδοτήσει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Την αποστολή διοργανώνει η ΔΕΘ-Helexpo A.E. υπό την αιγίδα των υπουργείων Μακεδονίας - Θράκης και Εξωτερικών και σε συνεργασία με το Ελληνοαυστραλιανό Επιμελητήριο της Βικτώριας (HACCI), έχοντας παράλληλα τη στήριξη της ελληνικής Πρεσβείας στην Αυστραλία και της Πρεσβείας της Αυστραλίας στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, το ΕΒΕΘ έχει σκοπό να επιδοτήσει με το ποσό των 1.000 ευρώ τη συμμετοχή ενός εκπροσώπου μέχρι 8 επιχειρήσεων-μελών του. Στην αποστολή καλούνται να συμμετάσχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους ακόλουθους κλάδους: τρόφιμα, ποτά, τουρισμός, δόμηση, μάρμαρα, κουφώματα, συστήματα ασφαλείας, ενώ δεν αποκλείονται και λοιποί τομείς, καθώς εκπρόσωποι και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, επιμελητήρια, σύνδεσμοι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποστολή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλ. 2310-291135 & 291188, της διοργανώτριας εταιρίας.

Η επιδότηση

Σύμφωνα με το Επιμελητήριο, προκειμένου μια επιχείρηση να δικαιούται να μετάσχει στη διαδικασία της επιδότησης, στην οποία θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας, θα πρέπει να είναι μέλος του ΕΒΕΘ -τουλάχιστον από το 2013- και να έχει εξοφλήσει τη συνδρομή του τρέχοντος έτους. Επίσης, θα πρέπει να αποστείλει σχετική αίτηση στο ΕΒΕΘ μέχρι τις 17 Οκτωβρίου 2014.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στην επιδότηση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014, στις 9 το πρωί και δε θα ληφθούν υπόψη οι δηλώσεις, που θα παραληφθούν νωρίτερα. Αποδεικτικό προτεραιότητας θα αποτελεί η ημερομηνία και ώρα παραλαβής από το ΕΒΕΘ του αντίγραφου του καταθετηρίου του ποσού συμμετοχής στην αποστολή.

Για διευκρινίσεις ή περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία της επιδότησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310-370132).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v