Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φέσσας: Απαραίτητο ένα εθνικό σχέδιο ανάπτυξης

Η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και η πολιτική σταθερότητα είναι βασικές προϋποθέσεις, ούτως ώστε η Ελλάδα να πάει μπροστά και να μπορέσει ο ελληνικός λαός να δει το αποτέλεσμα των θυσιών του να πιάνει τόπο, τόνισε ο Θ. Φέσσας μετά τη συνάντηση με τον Π. Καμμένο.

Φέσσας: Απαραίτητο ένα εθνικό σχέδιο ανάπτυξης

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του κόμματος των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΑΝ.ΕΛΛ.)» κ. Πάνο Καμμένο και τους συνεργάτες του είχε σήμερα, ο Πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Θεόδωρος Φέσσας, στα Γραφεία του Συνδέσμου (Ξενοφώντος 5).

Στη συνάντηση, από τη διοίκηση του Συνδέσμου, μετείχαν επίσης ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Καραμούζης και ο Γενικός Διευθυντής κ. Άκης Σκέρτσος.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Φέσσας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«O ΣΕΒ έχει εγκαινιάσει μια εκτεταμένη αλληλοενημέρωση ανάμεσα στα πολιτικά κόμματα και στην ηγεσία του επιχειρηματικού κόσμου, προκειμένου να αξιολογήσει τρόπους ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Θεωρούμε, ότι είναι απαραίτητο ένα εθνικό σχέδιο ανάπτυξης και αυτό συζητήσαμε σήμερα με τον Πρόεδρο και την ηγεσία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Θεωρούμε ότι η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και η πολιτική σταθερότητα είναι βασικές προϋποθέσεις, ούτως ώστε η Ελλάδα να πάει μπροστά και να μπορέσει ο ελληνικός λαός να δει το αποτέλεσμα των θυσιών του να πιάνει τόπο.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v