Επένδυση στην Ελλάδα σχεδιάζει η Samsung Medison

Η Samsung Medison προγραμματίζει επένδυση στην Ελλάδα στον τομέα του ιατρικού εξοπλισμού ενώ έχει πρόθεση δημιουργίας κέντρου εκπαίδευσης στη χώρα, σύμφωνα με το ΥΠΑΝ. Με τον εκτελεστικό διευθυντή της εταιρίας συναντήθηκε ο Ν. Δένδιας.

Επένδυση στην Ελλάδα σχεδιάζει η Samsung Medison
Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νίκος Δένδιας συναντήθηκε σήμερα με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Samsung Medison κ. Wayne Spittle και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Samsung Healthcare Ελλάδας κ. Αδαμόπουλο.

Οι εκπρόσωποι του πολυεθνικού Ομίλου Επιχειρήσεων ενημέρωσαν τον κ. Δένδια για τα σχέδια επένδυσης στην Ελλάδα στον τομέα του ιατρικού εξοπλισμού και την πρόθεσης δημιουργίας στη χώρα μας Κέντρου Εκπαίδευσης, στον ίδιο τομέα, για όλη την Ευρώπη.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας χαιρέτισε από την πλευρά του την πρόθεση του Ομίλου και διαβεβαίωσε ότι θα παρασχεθεί κάθε δυνατή διευκόλυνση από πλευράς των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου.

Εξέφρασε επίσης τη σταθερή βούληση της Ελληνικής Κυβέρνησης για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων στη χώρα μας και αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την απλοποίηση των διοικητικών διαδικασιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v