Απεργία πείνας και δίψας άρχισε ο Σταμπούλος

Με κείμενο που υπογράφεται από τον ίδιο και αναρτήθηκε σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Σταμπούλος καταγγέλλει απόπειρα «εξόντωσης» της οικογένειάς του λόγω της απόστασης που θα πρέπει να διανύει για τον επισκεφτεί σε φυλακές της επαρχίας, αλλά και προσπάθεια να δυσκολευτεί η υπεράσπισή του.

Απεργία πείνας και δίψας άρχισε ο Σταμπούλος
Αποχή από το φαγητό και το νερό άρχισε ο Αντώνης Σταμπούλος, ο συλληφθείς συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη, διαμαρτυρόμενος για το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε φύλακες της επαρχίας κι όχι στον Κορυδαλλό.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, με κείμενο που υπογράφεται από τον ίδιο και αναρτήθηκε σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Σταμπούλος καταγγέλλει απόπειρα «εξόντωσης» της οικογένειάς του, η οποία θα πρέπει να διανύσει μεγάλη απόσταση προκειμένου να τον επισκεφτεί αλλά και προσπάθεια τη «δυσχέρανση του έργου της συνηγόρου του» για την υπεράσπισή του.

«Πριν ακόμη μου αναγγείλουν πού θα με στείλουν, εγώ προειδοποιώ ότι δεν δέχομαι να πάω πουθενά αλλού εκτός από τον Κορυδαλλό, κοντά στην οικογένειά μου και τη συνήγορο [...] Κι από δω που είμαι προειδοποιώ, ότι δεν πρόκειται να με πάρουν παρά μόνο σηκωτό», καταλήγει το κείμενο.

Παράλληλα, ο Σταμπούλος καταγγέλλει απόπειρα να του αποδοθεί ρόλος στον Επαναστατικό Αγώνα και στο χώρο της τρομοκρατίας, με στόχο να «γίνει πιο εύκολη η εξόντωσή» του, αναφέροντας μάλιστα πως πίσω από την όλη υπόθεση «βρίσκεται 'αντιτρομοκρατικός' δάκτυλος».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v