Pockee: Μobile couponing σε 400 καταστήματα super market

Tο Pockee είναι ένα startup που, έχοντας λάβει χρηματοδότηση από το Jeremie Openfund II ανέπτυξε μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα ώστε να μπορεί ο κάθε καταναλωτής να εξαργυρώνει κουπόνια απευθείας από το κινητό του. Ξεκινά συνεργασία με την MARKET IN.

Pockee: Μobile couponing σε 400 καταστήματα super market

Η πρώτη, δωρεάν εφαρμογή επιστροφής μετρητών για τις αγορές από το supermarket, το Pockee, ξεκίνησε συνεργασία και με την αλυσίδα MARKET IN, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των συνεργαζόμενων καταστημάτων στα 400.

Πλέον οι καταναλωτές μπορούν να επισκεφθούν ένα από τα 137 καταστήματα της αλυσίδας MARKET IN και να επωφεληθούν των κουπονιών που θα βρουν στο Pockee.

Μέχρι στιγμής έχουν ήδη κατεβάσει την εφαρμογή του Pockee περίπου 10.000 καταναλωτές. Το Pockee διαθέτει κουπόνια 6 μεγάλων FMCG (fast moving consumer goods) εταιρειών, παρέχοντας εκπτώσεις έως και 44,50 ευρώ για 12 brands που διατίθενται μέσα από το δίκτυο των super market.

Παράλληλα το Pockee, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι σε επαφή και με άλλες εταιρείες του λιανεμπορίου καθώς και με εταιρείες άλλων κλάδων ώστε να καθιερωθεί το mobile couponing στην Ελλάδα.

Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το Pockee είναι ένα startup που, έχοντας λάβει χρηματοδότηση από το Jeremie Openfund II τον Απρίλιο του 2014, ανέπτυξε μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα ώστε να μπορεί ο κάθε καταναλωτής να εξαργυρώνει κουπόνια απευθείας από το κινητό του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v