Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΥΠΑΝ: Πρόγραμμα ανάκλησης οχημάτων Ford Fiesta

Ανάκληση 376 αυτοκινήτων FORD τύπου Fiesta με πετρελαιοκινητήρα για αντικατάσταση της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου προθερμαντήρων

ΥΠΑΝ: Πρόγραμμα ανάκλησης οχημάτων Ford Fiesta

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η Ford Motor Hellas AEBE, Κεντρικός Εισαγωγέας και Διανομέας αυτοκινήτων FORD στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων FORD Fiesta με πετρελαιοκινητήρα.

Η ανάκληση αφορά 376 οχήματα, τα οποία έχουν παραχθεί από 11-2-2010 έως 30-12-2011 στο εργοστάσιο κατασκευής της Ford Motor Company στην Κολονία και από 3-3-2010 έως 22-12-2011 στο εργοστάσιο κατασκευής της Ford Motor Company στην Βαλένθια, σε ορισμένα από αυτά η ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου προθερμαντήρων (GPCM) μπορεί να επηρεαστεί από υγρές καιρικές συνθήκες εξαιτίας του σημείου τοποθέτησής της (μπροστινή αριστερή κάτω πλευρά του χώρου του κινητήρα).

Η GPCM δεν είναι αδιάβροχη και τυχόν εισχώρηση νερού στην ηλεκτρονική μονάδα μπορεί να προκαλέσει υπερθέρμανση με πιθανό κίνδυνο πυρκαγιάς. Επειδή η GPCM έχει συνεχώς ενεργή παροχή τάσης, υπάρχει επίσης πιθανός κίνδυνος πυρκαγιάς σε περίπτωση μη επίβλεψης του οχήματος.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της FORD για να τοποθετηθεί μια νέου σχεδιασμού, αδιάβροχη μονάδα GPCM, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης της εταιρείας Ford Motor Hellas AEBE στο τηλέφωνο 210 48 05 620.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v