Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eπαφές Δένδια με Γάλλους βουλευτές και επιχειρηματίες

Mε εικοσαμελή αντιπροσωπεία Γάλλων Βουλευτών και Επιχειρηματιών και με τη νέα Πρέσβειρα του Ισραήλ στην Ελλάδα συναντήθηκε ο υπουργός ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νίκος Δένδιας.

Eπαφές Δένδια με Γάλλους βουλευτές και επιχειρηματίες

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νίκος Δένδιας δέχθηκε σήμερα εικοσαμελή αντιπροσωπεία Γάλλων Βουλευτών και Επιχειρηματιών, οι οποίοι επισκέπτονται την χώρα μας στο πλαίσιο της ετήσιας εκδήλωσης βράβευσης Γαλλοφωνίας που συνδιοργάνωσε στην Αθήνα το Forum Francophone des Affaires με το Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Μεταξύ άλλων, οι Γάλλοι Βουλευτές κ. Bernard Deflesselles (UMP), Marc Laffineur (UMP), Jean-Luc Reitzer (UMP), Jérôme Lambert (SRC) και ο Πρόεδρος του Forum Francophone des Affaires κ. Gentili συνεχάρησαν τον κ. Δένδια για την πρόοδο της Ελλάδας στους τομείς των μεταρρυθμίσεων και των διαρθρωτικών αλλαγών και εξέφρασαν την σθεναρή υποστήριξη της Γαλλίας στις προσπάθειες που καταβάλλει η ελληνική κυβέρνηση.

Στην συνάντηση που διήρκεσε μία ώρα συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τρόποι για τη βελτίωση των διμερών εμπορικών σχέσεων, καθώς επίσης και οι δυνατότητες στενότερης συνεργασίας σε τομείς όπως ο Τουρισμός, η Βιομηχανία και η Ενέργεια.

Εν συνεχεία κ. Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τη νέα Πρέσβειρα του Ισραήλ στην Ελλάδα κα Ιρίτ Μπεν Άμπα.

Επίκεντρο της συνάντησης ήταν η δυνατότητα συνεργασίας της Ελλάδας και του Ισραήλ στον τομέα της Έρευνας και της Καινοτομίας, όπως επίσης και η διεύρυνση των διμερών σχέσεων των δύο χωρών σε τομείς όπως οι εξαγωγές και η εκπαίδευση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v