Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βερολίνο: Δεν υπήρξαν αποφάσεις στο ραντεβού Χαρδούβελη – Σόιμπλε

Η εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών ξεκαθάρισε ότι έγιναν συζητήσεις αλλά δεν ελήφθησαν συγκεκριμένες αποφάσεις για την επόμενη μέρα της χώρας. «Μη δεσμευτική» χαρακτηρίζει τη συνάντηση.

Βερολίνο: Δεν υπήρξαν αποφάσεις στο ραντεβού Χαρδούβελη – Σόιμπλε

Στη συνάντηση Χαρδούβελη – Σόιμπλε δεν υπήρξε κάποια συμφωνία για περαιτέρω στήριξη της Ελλάδας, τονίζει εκπρόσωπος του υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας. Σύμφωνα με το Bloomberg, συμπλήρωσε ότι η συνομιλία μεταξύ των δύο ανδρών δεν είχε δεσμευτικό χαρακτήρα.

Όπως είπε χθες ο Γκίκας Χαρδούβελης αντικείμενο της συζήτησης ήταν η επόμενη ημέρα για την Ελλάδα, δεδομένου ότι το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου.

«Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα, συζητήσαμε πάρα πολλά θέματα. Την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα, πώς προχωράμε, πώς πάει η ελληνική οικονομία και, επίσης, το γεγονός πως στο τέλος της χρονιάς το πρόγραμμα τελειώνει και πρέπει να μπούμε σε μια νέα σχέση από την 1η Ιανουαρίου. Αυτό το καταλαβαίνει και η γερμανική πλευρά, ότι πρέπει σύντομα να βρούμε μια λύση, να οριοθετήσουμε αυτήν τη σχέση», δήλωσε ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v