Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τετ α τετ Τσίπρα - Στουρνάρα για το τραπεζικό σύστημα

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΤτΕ η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα. Ακολουθούν ραντεβού και με άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

Τετ α τετ Τσίπρα - Στουρνάρα για το τραπεζικό σύστημα

Με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε για πάνω από 1,5 ώρα ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα, στη Βουλή.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κ. Στουρνάρας ανέφερε ότι η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και στο επίκεντρο βρέθηκαν οι εξελίξεις στο τραπεζικό σύστημα. Ερωτηθείς αν ανοίγει κύκλος επαφών με την αξιωματική αντιπολίτευση, ο διοικητής της ΤτΕ απάντησε: «Ναι, με όλους», παραπέμποντας στις συναντήσεις που ακολουθούν με τους Στ. Θεοδωράκη και Φ. Κουβέλη.

Πριν τη συνάντηση υπήρξε ένας μικρός διάλογος μπροστά στις κάμερες: «Πιο καλά σε βλέπω τώρα», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προς τον διοικητή της ΤτΕ, για να απαντήσει ο τελευταίος: «Ναι, πράγματι».

Τον κ. Στουρνάρα συνοδεύει συνεργάτιδά του, η καταγωγή της οποία από τα Γιάννενα σχολιάστηκε από τον κ. Τσίπρα, ο οποίος κατάγεται από την Άρτα. «Κοντοχωριανοί είμαστε» της είπε και την ρώτησε: «Είσαστε μέσα από τα Γιαννένα;». 

Να σημειωθεί ότι στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ μετείχαν οι κ.κ. Γ. Δραγασάκης, Π. Λαφαζάνης και Ευ. Τσακαλώτος.

Πηγή: Real.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v