Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κομισιόν: Δεν έχει οριστεί ημερομηνία επιστροφής της τρόικας

«Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις ελληνικές Αρχές και αυτήν τη στιγμή δεν μπορώ να σχολιάσω. Την ερχόμενη εβδομάδα ενδέχεται να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν.

Κομισιόν: Δεν έχει οριστεί ημερομηνία επιστροφής της τρόικας

Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δήλωσε σήμερα ότι δεν έχει οριστεί ημερομηνία επιστροφής της τρόικας στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ερωτηθείς επί του θέματος και κληθείς να σχολιάσει σε ποιο σημείο βρίσκονται οι διαβουλεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στις Βρυξέλλες ανέφερε τα εξής:

«Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις ελληνικές Αρχές και αυτήν τη στιγμή δεν μπορώ να σχολιάσω. Την ερχόμενη εβδομάδα ενδέχεται να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες».

Σημειώνεται ότι εχθές, ο Ευ. Βενιζέλος μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου, τόνιζε ότι μέρος του σχεδίου που εκτελείται από την κυβέρνηση είναι να ολοκληρωθεί εμπροθέσμως η αναθεώρηση από την τρόικα. "Γιατί αυτή θέλουμε να είναι και η τελευταία εμφάνιση της τρόικας", σημείωνε χαρακτηριστικά. 

Ωστόσο ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ δήλωσε εχθές πως αναμένει το πλήρες πακέτο των προτάσεων της Αθήνας προκειμένου να καθοριστεί η ημερομηνία επιστροφής της τρόικας. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v