Ο Δημήτρης Μαθιός στην αντιπροεδρία του OPCE

Η εκλογή του κ. Δ. Μαθιού, προέδρου του ΣΒΑΠ, στη θέση του αντιπροέδρου του OPCE ψηφίσθηκε κατά την γενική συνέλευση του ευρωπαϊκού Συνδέσμου στο Παρίσι.

Ο Δημήτρης Μαθιός στην αντιπροεδρία του OPCE

Στη θέση του αντιπροέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκών Πρωτευουσών (OPCE) εκλέχθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς Δημήτρης Μαθιός.

Η εκλογή του κ. Μαθιού στη θέση του αντιπροέδρου του OPCE -στον οποίο ο ΣΒΑΠ είναι μέλος από το 1989- ψηφίσθηκε κατά την γενική συνέλευση του ευρωπαϊκού Συνδέσμου στο Παρίσι.

Η εκλογή του ΣΒΑΠ στην αντιπροεδρία του ΟPCE, υπογράμμισε ο κ. Δημήτρης Μαθιός, γίνεται σε ιδιαίτερα σημαντική συγκυρία καθώς συμπίπτει με την ανάγκη μας για παραπέρα προώθηση των ελληνικών προβλημάτων της βιομηχανίας στα κέντρα λήψεως αποφάσεων της Ευρώπης. Και η φωνή αυτή της ελληνικής βιομηχανίας είναι που προστίθεται στην ευρωπαϊκή φωνή εκατομμυρίων βιομηχανικών επιχειρήσεων της Ευρώπης που καλούνται τώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση να λειτουργήσουν ως ατμομηχανή στην παραπέρα ευρωπαϊκή οικονομική ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο αυτό, η κεντρική στρατηγική που θα εισηγηθεί ο ΣΒΑΠ από την θέση της αντιπροεδρίας του OPCE επικεντρώνεται στην προσήλωση και στη συσπείρωση όλων των ευρωπαϊκών δυνάμεων της βιομηχανίας στον στόχο της Ε.Ε. για ευρωπαϊκή ανάπτυξη, μέσα από την προώθηση και σχεδίων αναβάθμισης της ευρωπαϊκής βιομηχανίας με υψηλότερες αναπτυξιακές επιδιώξεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v