Απέρριψε το ΣτΕ τα ασφαλιστικά μέτρα Intralot για το ιπποδρομιακό

Η Intralot στο αίτημα για τα ασφαλιστικά μέτρα ζητούσε να ανασταλούν όλες οι διαδικασίες και να εκδοθεί σχετική προσωρινή διαταγή μέχρι την κρίση της κύριας προσφυγής.

Απέρριψε το ΣτΕ τα ασφαλιστικά μέτρα Intralot για το ιπποδρομιακό

O OΠΑΠ παραμένει, μέχρι τουλάχιστον να εκδικαστεί η κύρια υπόθεση, ο προτιμητέος πλειοδότης για το ιπποδρομιακό στοίχημα στη Ελλαδα, καθώς το ΣτΕ απέρριψε αίτηση ασφαλιστικών με την οποία η Ιντραλότ ζητούσε το πάγωμα της διαδικασίας.

Συγκεκριμένα η Ιντραλότ ζητούσε να ανασταλούν όλες οι αποφάσεις και οι διαδικασίες με τις οποίες η ΟΠΑΠ Investment Limited ανακηρύχθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ προτιμητέος επιτυχόντας πλειοδότης στο διαγωνισμό για την παραχώρηση του δικαιώματος της αποκλειστικής διοργάνωσης και διεξαγωγής αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα για τα επόμενα 20 χρόνια καταβάλλοντας τίμημα 40,5 εκατ. ευρώ.

Μεταξύ άλλων, στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, η Ιντραλότ υποστήριζε ότι βάσει των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν παραβιάστηκε το εθνικό αλλά και το ευρωπαϊκό δίκαιο όσον αφορά τις αρχές της διαφάνειας και του υγιούς ανταγωνισμού, της ίσης μεταχείρισης, της αμεροληψίας και της μυστικότητας.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Ιντραλότ, που απέρριψε το ΣτΕ, παρατύπως κηρύχθηκε άγονη η αρχική διαδικασία με την προσφορά 5.250.000 ευρώ γιατί φαίνεται ότι ματαιώθηκε όχι μόνο γιατί κρίθηκε μη ικανοποιητική αλλά κι επειδή υπήρξε εκτός διαδικασιών δέσμευση της ένωσης εταιρειών ΟΠΑΠ για προσφορά τουλάχιστον 40 εκατ. ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v