Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επιχειρηματική αποστολή από την Κίνα στο ΕΒΕΑ

Το ΕΒΕΑ θα επισκεφτεί την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου επιχειρηματική αποστολή από την Κίνα και συγκεκριμένα από την Ομοσπονδία Βιομηχανίας και Εμπορίου της επαρχίας Zhejiang.

Επιχειρηματική αποστολή από την Κίνα στο ΕΒΕΑ
Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, με την υποστήριξη του Προξενείου της Ελλάδας στη Σαγκάη, θα υποδεχτεί την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 10.00 στο ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7) επιχειρηματική αποστολή από την Κίνα και συγκεκριμένα από την Ομοσπονδία Βιομηχανίας και Εμπορίου της επαρχίας Zhejiang (Zhejiang Federation of Industry and Commerce).

Οι επιχειρήσεις από την Κίνα δραστηριοποιούνται κυρίως στους τομείς: μεταλλικών και άλλων κατασκευών, κτηματαγοράς, προστασίας περιβάλλοντος, εμπορίου ειδών υγιεινής, σωλήνων και κεραμικών ειδών, επεξεργασίας λαδιού, logistics, αποθήκευσης και εμπορίου ενέργειας, κατασκευής και επισκευής πλοίων κ.ά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές επαφές μεταξύ των Ελλήνων και Κινέζων επιχειρηματιών.

Για τα μέλη του ΕΒΕΑ, η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν, για τα μη μέλη του ΕΒΕΑ είναι 50 ευρώ.

Όσοι ενδιαφέρονται να έχουν επαφές με τους επιχειρηματίες της εν λόγω αποστολής, να αποστείλουν συμπληρωμένο το Δελτίο Συμμετοχής έως 26/11/2014 στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, Αθήνα, τηλ: 210 3382466,email: [email protected], fax 210 3382378.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v