Ενώνουν δυνάμεις Expert με ΗΛΜΑΚ

Σε ενίσχυση της διαπραγματευτικής της ισχύος σε επίπεδο αγορών στοχεύει η συμμαχία μεταξύ των δυο εταιριών λιανικής ηλεκτρικών ειδών. Η Expert ελέγχει στην Ελλάδα 15 καταστήματα ενώ η ΗΛΜΑΚ 65 καταστήματα.

Ενώνουν δυνάμεις Expert με ΗΛΜΑΚ

Συνένωση δυνάμεων προκειμένου να αποκτήσουν την κρίσιμη μάζα και να ενισχύσουν τη διαπραγματευτική τους ικανότητα στο πεδίο των αγορών, επιχειρούν η Εμποροβιομηχανική Α.Ε.Β.Ε., αποκλειστικός δικαιούχος διαχείρισης του σήματος EXPERT στην Ελλάδα και η ΗΛΜΑΚ Α.Ε.Β.Ε..

Σημειώνεται ότι η μεν Expert ελέγχει στην Ελλάδα 15 καταστήματα ενώ η ΗΛΜΑΚ Α.Ε.Β.Ε. ελέγχει 65 καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Η μεν ΗΛΜΑΚ θα διατηρήσει την εμπορική της ταυτότητα ωστόσο θα ενταχθεί στο γκρούπ αγορών της Expert. Σύμφωνα με πληροφορίες, και με βάση τα τελευταία οικονομικά δεδομένα των δύο μερών, ο τζίρος της συμμαχίας διπλασιάζεται.

Σημειώνεται ότι η ΕXPERT INTERNATIONAL αποτελεί σήμερα το δεύτερο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό δίκτυο διάθεσης ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, information technology, τηλεπικοινωνιών, ψυχαγωγίας και οικιακών συσκευών.

Η ΕXPERT έχει ισχυρή παρουσία σε 18 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με περισσότερα από 3.500 σημεία πώλησης και από τον Δεκέμβριο του 2013 με ενεργή παρουσία και πάλι στην Ελλάδα μέσω της Εμποροβιομηχανικής Α.Ε.Β.Ε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v