Μηλιός: Βρώμικος πόλεμος όσα γράφονται για το City

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για παραφιλολογία δημοσιευμάτων τα οποία "προφανώς ή πολύ πιθανώς δεν προέρχονται από τους ανθρώπους που ήταν μαζί μας στο τραπέζι".

Μηλιός: Βρώμικος πόλεμος όσα γράφονται για το City

"Θετικές μέχρι κριτικές" χαρακτήρισε ο Γιάννης Μηλιός τις τοποθετήσεις των επενδυτικών στελεχών του Σίτι με τα οποία συναντήθηκε στο Λονδίνο, με σκοπό όπως δήλωσε και ο ίδιος και ο Γιώργος Σταθάκης - με τον οποίο συνέπεσε στη βρετανική πρωτεύουσα - την ενημέρωση της επενδυτικής κοινότητας για το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως μεταδίδει ο Skai, ερωτηθείς για το άκρως επικριτικό email που φέρεται να απέστειλε σε συνεργάτες του στέλεχος του κορυφαίου fund Capital Group, λέγοντας ότι μετά τις παρουσιάσεις των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ οι επενδυτές θέλουν να πουλήσουν τα πάντα στην Ελλάδα, ο κ. Σταθάκης τόνισε ότι το όνομα του συγκεκριμένου ανθρώπου δεν ήταν μεταξύ αυτών με τους οποίους είχε συνάντηση, διαψεύδοντας στην ουσία τη γνησιότητά του. "Δεν ήταν παρών σε καμία από τις διαλέξεις μου, παρά το γεγονός ότι από τη συγκεκριμένη εταιρεία ήταν αρκετοί άνθρωποι", είπε ο κ. Σταθάκης, προσθέτοντας ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στο email δεν περιλαμβάνονταν στις διαφάνειες που ο ίδιος παρουσίασε.

Ο δε κ. Μηλιός έκανε λόγο για παραφιλολογία δημοσιευμάτων τα οποία "προφανώς ή πολύ πιθανώς δεν προέρχονται από τους ανθρώπους που ήταν μαζί μας στο τραπέζι". Διέψευσε δηλώσεις που του αποδόθηκαν περί "άλλων εντός και άλλων εκτός" και αμφισβήτησε την εγκυρότητα του επίμαχου email, επισημαίνοντας ότι αντίθετα με την εικόνα που παρουσιάζει του ζητήθηκε να είναι και ο ίδιος και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαθέσιμοι για νέες ανάλογες συναντήσεις. "Είναι ένας βρώμικος πόλεμος που σε τελευταία ανάλυση πλήττει τη χώρα και τη δημοκρατία", συμπλήρωσε ο κ. Μηλιός.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v