Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ID-GC: Τον Φεβρουάριο ο 2ος κύκλος του Founder Institute

Ενημερωτική εκδήλωση για την έναρξη του δεύτερου κύκλου του Founder Institute που ξεκινά επίσημα τον Φεβρουάριο, πραγματοποιούν την Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, οι Industry Disruptors - Game Changers.

ID-GC: Τον Φεβρουάριο ο 2ος κύκλος του Founder Institute
Μετά την επιτυχία του πρώτου κύκλου με την δημιουργία 6 νέων και ανερχόμενων επιχειρήσεων, ξεκινάει επίσημα ο δεύτερος κύκλος του Founder Institute, του μεγαλύτερου προγράμματος κατάρτισης τεχνολογικών επιχειρηματιών παγκοσμίως, στην Αθήνα τον Φεβρουάριο του 2015.

Με αφορμή την έναρξη του προγράμματος, οι Industry Disruptors - Game Changers (ID-GC) διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για την έναρξη του δεύτερου κύκλου του Founder Institute στην Αθήνα, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, και ώρα 18.30 στο Orange Grove (Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 5, 106 74, Αθήνα).

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους Μέντορες, τους Αποφοίτους και τους Διευθυντές του προγράμματος και να μάθουν πώς μπορούν να ξεκινήσουν το δικό τους startup μέσα από την συμμετοχή τους στο Founder Institute.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν με προεγγραφή εδώ.

Σημειώνεται ότι το Founder Institute υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα τομέων τεχνολογίας, όπως ψηφιακά μέσα, software, αγροτικές τεχνολογίες, βιοτεχνολογία, cleantech, ecommerce, διαφήμιση, ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, και άλλα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Orange Grove και την Ολλανδική Πρεσβεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v