Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Ηθικός αυτουργός και τελικός σκηνοθέτης ο Τσίπρας»

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επενδύσει τους τελευταίους μήνες σε μια πολιτική εκφοβισμού όλων εκείνων των βουλευτών που δυνητικά σκέφτονται να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, εκτίμησε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

«Ηθικός αυτουργός και τελικός σκηνοθέτης ο Τσίπρας»

«Η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού είναι στη σωστή κατεύθυνση. Αν μετά από αυτή την πρωτοβουλία οι βουλευτές δεν υπερψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον κ. Σταύρο Δήμα, τότε η ευθύνη για τις πρόωρες εκλογές θα βαραίνει αποκλειστικά τον ΣΥΡΙΖΑ και τα σύμμαχα, σε αυτή την προσπάθεια, κόμματα». Την εκτίμηση αυτή έκανε ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο «Βήμα FM».

«Θα περίμενα από τη ΔΗΜΑΡ, που εκλέχτηκε στη Βουλή με το σύνθημα «υπεύθυνη ευρωπαϊκή αριστερά», να αντιληφθεί ότι αυτή η στροφή των 180 μοιρών είναι μια στροφή που είναι δύσκολα εξηγήσιμη», υποστήριξε.

Ο ίδιος άσκησε σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «με εντυπωσιάζει η σπουδή του ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσε να υιοθετήσει τους ισχυρισμούς του κ. Χαϊκάλη. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επενδύσει τους τελευταίους μήνες σε μια πολιτική εκφοβισμού όλων εκείνων των βουλευτών που δυνητικά σκέφτονται να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο κ. Τσίπρας είναι ο ηθικός αυτουργός αυτού του σχεδίου. Είναι ο πρώτος που άφησε σαφή υπονοούμενα ότι όποιος βουλευτής ψηφίσει ενδέχεται να έχει δωροδοκηθεί».

Σύμφωνα με τον υπουργό «το σήριαλ του κ. Χαϊκάλη είναι ένα ακόμη επεισόδιο σε αυτή την κακής ποιότητας παραγωγή, η οποία έχει στηθεί τους τελευταίους μήνες πολύ προσεκτικά. Πάντα με ηθικό αυτουργό και τελικό σκηνοθέτη τον κ. Τσίπρα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v