Αναστέλλουν την αποχή οι δικηγόροι εν όψει εκλογών

Την αναστολή από αύριο, Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014, της αποχής διαρκείας των δικηγόρων για το νομοσχέδιο του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας αποφάσισε η ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Αναστέλλουν την αποχή οι δικηγόροι εν όψει εκλογών
Στα καθήκοντά τους επιστρέφουν από αύριο οι δικηγόροι, καθώς με απόφασή της η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας αποφάσισε την αναστολή της αποχής εν όψει εκλογών.

Η ανακοίνωση της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων έχει ως εξής:

Απόφαση της Ολομέλειας για αναστολή της αποχής των Δικηγόρων από 31-12-2014

Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας συνεδρίασε εκτάκτως στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, μετά την διάλυση της Βουλής και τη προκήρυξη εθνικών εκλογών για τις 25 Ιανουαρίου 2015 και αποφάσισε ομόφωνα:

· Αναστολή από αύριο, Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014, της αποχής διαρκείας των Δικηγόρων για το νομοσχέδιο του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.

· Συνάντηση αντιπροσωπείας της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας με εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, στους οποίους θα τεθούν όλα τα κρίσιμα προβλήματα του Δικηγορικού Σώματος.

Εν τω μεταξύ σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών επισημαίνεται ότι οι δικηγόροι που επιθυμούν να διορισθούν δικαστικοί αντιπρόσωποι ή να εξαιρεθούν από την διαδικασία θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση από τον προσωπικό τους υπολογιστή ή το κινητό τηλέφωνο.

Όσοι δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή ή smartphone μπορούν από 31/12/2014 μέχρι 9/1/2015 να καταχωρίζουν τις αιτήσεις τους σε συνεργεία υπαλλήλων από 08.30΄ έως 15.00΄ στην αίθουσα τελετών του Δ.Σ.Α. (Ακαδημίας 60) και στο κτίριο 7 στο Πρωτοδικείο (2ος όροφος, αίθουσα ΔΣΑ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v