Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΦΑΕ: Σύσκεψη για τις συνέπειες του δυστυχήματος στο Norman Atlantic

Η ΟΦΑΕ αναζητεί τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τους επιβαίνοντες στο Norman Atlantic αυτοκινητιστές και οδηγούς ή τις οικογένειές τους.

ΟΦΑΕ: Σύσκεψη για τις συνέπειες του δυστυχήματος στο Norman Atlantic

Η Ο.Φ.Α.Ε. παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την αρχή τις εξελίξεις στην τραγωδία του ναυαγίου του πλοίου Norman Atlantic και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες Αρχές και Υπηρεσίες με την πρόθεση όπως, ενεργώντας στα πλαίσια της καταστατικής της αποστολής ως δευτεροβάθμιας πανελλαδικής συνδικαλιστικής οργάνωσης των αυτοκινητιστών διεθνών μεταφορών να συμπαρασταθεί με κάθε δυνατό και νόμιμο τρόπο για τους επιβαίνοντες αυτοκινητιστές και οδηγούς και τις οικογένειές τους.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, για τον σκοπό αυτό αναζητεί τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τους επιβαίνοντες στο Norman Atlantic αυτοκινητιστές και οδηγούς ή τις οικογένειές τους προκειμένου να οργανωθεί σύσκεψη υπό την αιγίδα της ΟΦΑΕ για την ενημέρωση, την εκτίμηση της κατάστασης και τη διερεύνηση των απαιτουμένων τρόπων συμπαράστασης.

Η ΟΦΑΕ παρακαλεί όλους τους αυτοκινητιστές και τα σωματεία που γνωρίζουν στοιχεία (ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις, εταιρίες, τηλέφωνα και λοιπά στοιχεία επικοινωνίας των παραπάνω, να τα θέσουν άμεσα υπόψη της ΟΦΑΕ ή να τους γνωστοποιήσουν την ανακοίνωση αυτή ώστε να έρθουν οι ίδιοι σε επαφή με την Ομοσπονδία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v