Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Σπύρος Σαγιάς διορίστηκε Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του πρωθυπουργού για την τοποθέτηση του γνωστού δικηγόρου.

Ο Σπύρος Σαγιάς διορίστηκε Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την οποία ο δικηγόρος Σπύρος Σαγιάς (φωτό) τοποθετείται Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης. Νωρίτερα ο πρωθυπουργός είχε κάνει δεκτή την παραίτηση του Αεροπαγίτη επί τιμή Φώτη Καϋμενάκη από την ίδια θέση.

Σύμφωνα με το βιογραφικό που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του δικηγορικού του γραφείου ο κ. Σαγιάς είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.  Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στο Εμπορικό Δίκαιο (D.E.A), Πανεπιστήμιο Panthéon Assas Paris II, Droit Commercial. Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, Μέλος του  Ελληνοβρετανικού, Ελληνογαλλικού και του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Δικαίου Τεχνολογίας και Κατασκευών.

Ειδικεύεται σε θέματα εμπορικού και δημοσίου δικαίου, με έμφαση τις υπηρεσίες νομικού συμβούλου στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, ιδίως σε ζητήματα δημόσιου οικονομικού δικαίου (δημόσιες συμβάσεις, δημόσια έργα, συμβάσεις παραχώρησης, επενδυτικά σχέδια) Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v