Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαλαβάνη: Θα αποκαταστήσουμε τη φορολογική δικαιοσύνη

"Θα αξιοποιήσουμε την νέα ψηφιακή εποχή για ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα", τόνισε μεταξύ άλλων η νέα Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών. Απολογισμό έκανε από την πλευρά του, ο Γ. Μαυραγάνης.

Βαλαβάνη: Θα αποκαταστήσουμε τη φορολογική δικαιοσύνη

Tην αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης προέβαλε στις πρώτες της δηλώσεις ως Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομικών η Νάντια Βαλαβάνη η οποία παρέλαβε σήμερα το χαρτοφυλάκιο του απερχόμενου Γιώργου Μαυραγάνη.

«Θα αξιοποιήσουμε την νέα ψηφιακή εποχή για ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα με βάση την πραγματική φορολογική δυνατότητα των πολιτών ώστε όλοι να ζουν με αξιοπρέπεια», τόνισε η νέα υπουργός, υπογραμμίζοντας ότι αυτό θα βοηθήσει στην είσπραξη των εσόδων.

«Με αίσθηση δικαιοσύνης θα είναι πατριωτικό θέμα να πληρώνει κανείς τους φόρους που του αναλογούν».

Από την πλευρά του ο κ. Μαυραγάνης αφού ευχαρίστησε το προσωπικό του υπουργείου και τους συνεργάτες του, τόνισε ότι τα τελευταία δύσκολα 2,5 χρόνια έγιναν πολλά, εκσυγχρονίστηκε το φορολογικό σύστημα και απομένει να υπάρξουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις με ελαφρύνσεις στην φορολογία.

Παράλληλα, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ο απερχόμενος Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταικούρας, παρέδωσε το χαρτοφυλάκιο του στον νέο Υπουργό Δημήτρη Μάρδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v