Μαθιός (ΣΒΑΠ): Θετικές οι δηλώσεις Σταθάκη για απλοποίηση αδειοδοτήσεων

Οι πολύ θετικές τοποθετήσεις του υπουργού Οικονομίας, κ. Γιώργου Σταθάκη για την ανάγκη απλοποιήσεων στις αδειοδοτήσεις και άλλα επενδυτικά κίνητρα καθησυχάζουν και τις μεταποιητικές επιχειρήσεις της Αττικής, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ.

Μαθιός (ΣΒΑΠ): Θετικές οι δηλώσεις Σταθάκη για απλοποίηση αδειοδοτήσεων

Η αναγνώριση των παθογενειών της οικονομίας είναι το πρώτο θετικό βήμα για αποφάσεις στην σωστή κατεύθυνση, δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρης Μαθιός, αναφερόμενος στις τοποθετήσεις του υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γ. Σταθάκη που τις χαρακτήρισε αναγκαίες για τον παραπέρα διάλογο με τις παραγωγικές τάξεις.

Όπως είπε ο κ. Μαθιός, οι πολύ θετικές τοποθετήσεις του υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γιώργου Σταθάκη για την ανάγκη απλοποιήσεων στις αδειοδοτήσεις και άλλα επενδυτικά κίνητρα καθησυχάζουν και τις μεταποιητικές επιχειρήσεις της Αττικής πού χρόνια τώρα ζουν και αναπτύσσονται σε ένα ασφυκτικό περιβάλλον τόσο από πλευράς εκσυγχρονισμού όσο και παραπέρα ανάπτυξης.

Ο κ. Μαθιός αναφέρθηκε ακόμη στην αναγκαιότητα απλοποίησης της όλης αναπτυξιακής πολιτικής με σταθερότητα και φορολογικά κίνητρα αναπτυξιακού χαρακτήρα, τόνωσης της εξωστρέφειας και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v