Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποιος είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο νέος επικεφαλής του ΣΔΟΕ

O νέος επικεφαλής του ΣΔΟΕ υπηρέτησε για χρόνια σε ανώτατες θέσεις της πρώην Υπηρεσίας Διακίνησης και Ελέγχου Αγαθών αλλά και σε υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών. Ελαβε σύνταξη το 2005 αφού είχε 30 χρόνια υπηρεσίας. Τι λέει το Kourdistoportocali.com.

Ποιος είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ο νέος επικεφαλής του ΣΔΟΕ
Το βασίλειο των δήθεν "ειδησεογραφικών" ιστοσελίδων, που δημοσιεύουν αδιακρίτως οποιαδήποτε πληροφορία θεωρούν εντυπωσιακή, έστω και αν είναι ψεύτικη, μετέτρεψε τον νέο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Παναγιώτη Δάνη, που πήρε σύνταξη το 2005, έπειτα από 30ετή υπηρεσία στο υπουργείο Οικονομικών, σε 35χρονο χάκερ!

Τα κοινωνικά δίκτυα πλημμύρισαν από το δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο νέος επικεφαλής του ΣΔΟΕ είναι πρώην χάκερ που πρόλαβε μάλιστα να αποφοιτήσει από το αμερικανικό πανεπιστήμιο ΜΙΤ και να εργαστεί στο αμερικανικό ΣΔΟΕ (την περίφημη IRS) μέχρι να τον εντοπίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ!

Τα δημοσιεύματα εμπλουτίζονταν μάλιστα και από φωτογραφία νεαρού, ο οποίος υποτίθεται πως ήταν ο "35χρονος" κ. Δάνης, στην πραγματικότητα όμως ήταν το μοντέλο και ηθοποιός Matthew Gray Gubler, γνωστός από την αμερικανική σειρά Criminal Minds!

Μάλιστα ορισμένοι εμφανίστηκαν βασιλικότεροι του βασιλέως υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως "η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον πιο sexy από τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι" αφού κατά τη γνώμη τους "ο Παναγιώτης Δάνης είναι μετά τον Γιάνη Βαρουφάκη ο νέος star της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ". Οι ίδιοι υποστήριζαν πως "ο νεαρός Παναγιώτης Δάνης διαθέτει πλούσιο βιογραφικό και έχει βραβευθεί από το αμερικανικό κράτος για την εξειδίκευσή του στον εντοπισμό του ίχνους που αφήνει ηλεκτρονικά η διακίνηση του μαύρου χρήματος"! Μέχρι και στο πλευρό του μακαρίτη Steve Jobs, ιδρυτή της Apple, τον εμφάνιζαν!

Οσο για τις γλώσσες, εμφανιζόταν να μιλάει απταίστως αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ρωσικά και κινεζικά!

Στην πραγματικότητα ο κ. Δάνης υπηρέτησε για χρόνια σε ανώτατες θέσεις της πρώην Υπηρεσίας Διακίνησης και Ελέγχου Αγαθών (ΥΠΕΔΑ). Μάλιστα, σύμφωνα με την "Καθημερινή", το 1997 είχε παραιτηθεί επειδή αντέδρασε στην αναξιοκρατική, όπως υποστήριζε, στελέχωση του ΣΔΟΕ το οποίο είχε εν τω μεταξύ αντικαταστήσει την ΥΠΕΔΑ.

Με εκείνη την καταγγελία - βόμβα υποστήριζε πως οι περισσότερες τοποθετήσεις στο ΣΔΟΕ ήταν προϊόν συναλλαγής.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο κ. Δάνης υπήρξε ως τώρα μεταξύ άλλων, προϊστάμενος της ΥΠΕΔΑ Αθηνών, της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών, της Διεύθυνσης Φορολογίας Κεφαλαίου του υπουργείου Οικονομικών και της Π.Δ. ΣΔΟΕ Αττικής.

Ο Παναγιώτης Δάνης πήρε σύνταξη το 2005 αφού είχε 30 χρόνια υπηρεσίας. Δηλαδή αντίστοιχης με την ηλικία του δήθεν χάκερ που δήθεν ανέλαβε τη θέση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ...

Τι λέει το Kourdistoportocali.com 

Σε ανακοίνωσή του, το Kourdistoportocali.com σημειώνει ότι «δεν διεκδικεί δάφνες ενημερωτικού site στο κοινωνικό, οικονομικό και μηντιακό περιβάλλον της Κολομβίας των Βαλκανίων. Θεωρήσαμε σκόπιμο αντί οποιασδήποτε κριτικής στο πρόσωπο του νέου επικεφαλής του ΣΔΟΕ να τρολάρουμε με μια χιουμοριστική προβοκάτσια τίς επιλογές των κυβερνώντων σε κρίσιμα πόστα.

Ετσι κατασκευάσαμε έναν σούπερ ντούπερ διώκτη της φοροδιαφυγής τελευταίας τεχνολογίας με την ελπίδα ότι ο πραγματικός κος Δάνης θα θελήσει να τον ανταγωνιστεί γεμίζοντας τα ταμεία του κράτους με τα δις των Ελλήνων φοροφυγάδων που κοσμούν πάσης φύσεως λίστες.

Καλή τύχη σε όλους μας
Βασίλης Μπόνιος» 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v