Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Τάσος Κορωνάκης νέος Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ

Με 102 από τις συνολικά 199 ψήφους, νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη ο Τάσος Κορωνάκης. Ποιοι απαρτίζουν τη νέα Πολιτική Γραμματεία.

Ο Τάσος Κορωνάκης νέος Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ

Με ισχυρή παρουσία της Αριστερής Πλατφόρμας ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι ψηφοφορίες στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ για το νέο Γραμματέα και τα μέλη της Επιτροπής του κόμματος.

Νέος Γραμματέας, στη θέση του Δημήτρη Βίτσα, εκλέχθηκε ο Τάσος Κορωνάκης, πρόταση της ηγετικής ομάδας με 102 ψήφους σε σύνολο 199.

Ο εκλεκτός της μειοψηφίας Αλέκος Καλύβης έλαβε 64 ψήφους, ο Στέλιος Ελληνιάδης 1 ψήφο, ενώ υπήρχαν και 32 λευκά ψηφοδέλτια.

Όσον αφορά τη νέα Πολιτική Γραμματεία, το ψηφοδέλτιο με τις προτάσεις της πλειοψηφίας έλαβε 110 ψήφους (6 έδρες), αυτό της Αριστερής Πλατφόρμας 63 (4 έδρες), το ψηφοδέλτιο της συνιστώσας ΚΟΕ 21 ψήφους (1 έδρα), ενώ υπήρχε και ένα ακόμα ψηφοδέλτιο ανένταχτων που πήρε 2 ψήφους, αλλά και 3 λευκά ψηφοδέλτια.

Η νέα Πολιτική Γραμματεία απαρτίζεται από τους εξής: Ηλιόπουλος Νάσος, Καλύβης Αλέκος, Λάμπρου Πάνος, Λεουτσάκος Στάθης, Μπουρνούς Γιάννης, Νταβανέλος Αντώνης, Παπαδόγιαννη Σόφη, Παπαδόπουλος Χριστόφορος, Ρήγας Παναγιώτης, Ρινάλντι Ρούντι, Σβίγκου Ράνια

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v