Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κύπρος: Την πώληση της Cyta Hellas εξετάζει η μητρική

Η Cyta εξετάζει όλες τις πιθανές προτάσεις και λύσεις για τη CYTA Ελλάδας ανέφερε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Χρίστος Πατσαλίδης. Ο ίδιος σημείωσε πως η εταιρία είχε ζημία €9εκ. το 2014.

Κύπρος: Την πώληση της Cyta Hellas εξετάζει η μητρική
Στο μικροσκόπιο της Cyta βρίσκονται προτάσεις για πώληση της CytaHellas, αφού ο οργανισμός εκτιμά πως μια συμφωνία απεμπλοκής του οργανισμού από τη CytaHellas θα εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της Cyta, μεταδίδει το Stockwatch.

Στο πλαίσιο της συζήτησης του προϋπολογισμού της Cyta από την κοινοβουλευτική επιτροπή οικονομικών, ο πρόεδρος του ΔΣ Χρίστος Πατσαλίδης σημείωσε πως δεν είναι εφικτό να γίνει ανάκτηση της επένδυσης της Ελλάδας.

«Ο οργανισμός στην Ελλάδα είναι αντικείμενο μελέτης από πολλούς ξένους οργανισμούς που επιθυμούν τη συνεργασία μαζί του και το ΔΣ εξετάζει όλες τις πιθανές προτάσεις και λύσεις για τη CYTA Ελλάδας».

Σημείωσε ότι η CytaHellas το 2014 είχε ζημία €9εκ.

Υπέδειξε ότι «τόσο για το 2014 που διέρρευσε, όσο και για το 2015, βρισκόμαστε εντός του επιχειρησιακού σχεδίου και έγιναν διάφορες κινήσεις στην Ελλάδα για περαιτέρω βελτίωση της κερδοφορίας του οργανισμού στην Ελλάδα μετά το 2015».

Για τη Cytavision, ο πρόεδρος του ΔΣ σημείωσε πως υπάρχει σχέδιο επανασύνταξης και επανεξέτασης της όλης λειτουργίας της, καθώς θεωρείται σημαντικό στοιχείο για τη λειτουργία και την προσφορά υπηρεσιών του όλου οργανισμού.

Ο κ. Πατσαλίδης σημείωσε πως οι κύριοι στόχοι του οργανισμού την τριετία 2015 - 2017 είναι η συνέχιση της κερδοφορίας του οργανισμού, η αναπλήρωση των εσόδων και η συνέχιση της ανάπτυξης με νέες τεχνολογίες αιχμής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v