Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Bild: Φίμωτρο στον Βαρουφάκη έβαλε ο Τσίπρας!

Ο υπουργός Οικονομικών θα πρέπει να κάνει από τώρα λιγότερες δημόσιες εμφανίσεις, γράφει η γερμανική εφημερίδα, ενώ ο Γιάννης Δραγασάκης θα τον συνοδεύσει στο Eurogroup της Δευτέρας.

Bild: Φίμωτρο στον Βαρουφάκη έβαλε ο Τσίπρας!

Φίμωτρο βάζει, σύμφωνα με  δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, o πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον «άξεστο» υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.

Οπως αναφέρεται, ο Γιάνης Βαρουφάκης θέτει συνεχώς σε αμφισβήτηση τις δεσμεύσεις της χώρας και αυτό θα πρέπει να σταματήσει αμέσως. Ο υπουργός Οικονομικών θα πρέπει να κάνει από τώρα λιγότερες δημόσιες εμφανίσεις.

Μάλιστα οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι στη συνεδρίαση του Eurogroup τη Δευτέρα τον Γ. Βαρουφάκη θα συνοδεύσει ο Γιάννης Δραγασάκης. Η Bild επικαλείται πηγές μέσα από τους κύκλους της κυβέρνησης που δικαιολογούν αυτήν την κίνηση ως εξής: «Τουλάχιστον ο Δραγασάκης ξέρει πώς θα πρέπει να συμπεριφέρεται κανείς».

Ανεξάρτητα από την ακρίβεια των πληροφοριών πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί ο Γιάνης Βαρουφάκης ακύρωσε προγραμματισμένη συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ Fm ενώ δεν απάντησε σε ερωτήσεις κατά την παρουσίαση των γενικών γραμματέων του υπουργείου Οικονομικών, παρότι χθες είχε προαναγγελθεί το αντίθετο…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v