Μοσκοβισί: Πρέπει οι μεταρρυθμίσεις να γίνουν νομοθετήματα

«Δεν μιλώ για τρόικα, μιλώ για τους θεσμούς» ξεκαθάρισε αναφερόμενος στο ποιοι θα κάνουν την αξιολόγηση της οικονομίας αλλά και όσων συμφωνήθηκαν.

Μοσκοβισί: Πρέπει οι μεταρρυθμίσεις να γίνουν νομοθετήματα

Δεν θα συζητήσουμε τεχνικές λεπτομέρειες στο Eurogroup, ξεκαθάρισε ο Πιερ Μοσκοβισί προσερχόμενος στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών.

«Δεν μιλώ για τρόικα, μιλώ για τους θεσμούς» ξεκαθάρισε αναφερόμενος στο ποιοι θα κάνουν την αξιολόγηση της οικονομίας αλλά και όσων συμφωνηθούν.

Δεν θέλουμε να πάμε κόντρα στην πολιτική θέληση της Αθήνας. Στάθηκε στην ανάγκη να γίνει πολλή δουλειά για την Ελλάδα καθώς το βασικό βήμα είναι η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων που συμφωνήθηκαν στο προηγούμενο Eurogroup. Όπως είπε αυτές πρέπει να γίνουν νομοθετήματα, γεγονός απαιτεί προσεκτική δουλειά και τεχνική προετοιμασία.

Πρέπει να χτίσουμε την εμπιστοσύνη και αυτή η εμπιστοσύνη περνά μέσα και από την τεχνική δουλειά. Αλλωστε κοινός στόχος είναι να βελτιωθεί η ελληνική οικονομία και να υπάρξουν νέες δουλειές.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v
Απόρρητο