Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα Μαρτίου της ΕΕΔΕ

Πέντε εκπαιδευτικά προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ξεκινά τον Μάρτιο η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ).

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα Μαρτίου της ΕΕΔΕ
Συνεχίζοντας τις δράσεις επαγγελματικής εκπαίδευσης η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) γνωστοποιεί το πρόγραμμα εκπαιδευτικών σεμιναρίου για τον Μάρτιο:

«Υλοποίηση Σχεδίων Εταιρικής Αναδιάρθρωσης σε περιόδους κρίσης»: 23, 26, 30/3 - 2/4/2015
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δώσει, τη μεθοδολογία, την τεχνική και τα εργαλεία υλοποίησης της οργανικής και οικονομικής αναδιάρθρωσης. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη και ομάδες στελεχών που έχουν αναλάβει ή πρόκειται να αναλάβουν την υλοποίηση σχεδίων αναδιάρθρωσης.

«Key Account Management»: 23, 30, 31/3 - 2/4/2015
Σκοπός του προγράμματος είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να καταλάβουν πώς οι εξελίξεις στο λιανεμπόριο μεταβάλλουν τον ρόλο του key account manager και γιατί οι σχέσεις με τους key accounts γίνονται αποτελεσματικότερες μέσω της ανάπτυξης στρατηγικής για τον πελάτη. Απευθύνεται σε στελέχη της διεύθυνσης πωλήσεων, key account managers, area ή field sales managers και trade marketing managers, που έρχονται σε επικοινωνία με μεγάλους πελάτες και ενδιαφέρονται να γίνουν περισσότερο αποτελεσματικοί.

«Search Engine Optimization and Marketing»: 23, 24, 30, 31/3/2015
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να περιγράψει τις δυνατότητες προώθησης εταιρικής παρουσίας μέσα από μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου, καθώς και τις βασικές αρχές Search Engine Optimization. Απευθύνεται σε στελέχη Product/Brand management, στελέχη Marketing department, τεχνικά στελέχη που έχουν την ευθύνη συντήρησης ιστοσελίδων, ελεύθερους επαγγελματίες/μικρομεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να ενισχύσουν την εταιρική τους ταυτότητά. Απαιτείται εξοικείωση με τις τεχνολογίες του Internet χωρίς να απαιτούνται συγκεκριμένες γνώσεις.

«Εκπαίδευση Βοηθών Λογιστών με βάση τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα και τον Φορολογικό Νόμο»: 27/3, 3, 7, 24, 25/4/2015
Το σεμινάριο απευθύνεται σε υπαλλήλους και στελέχη Λογιστηρίων, Οικονομικών Υπηρεσιών και Λογιστικών Γραφείων που επιθυμούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις σε θέματα λογιστικής διαχείρισης.

«Ομαδική συνεργασία και αποφάσεις»: 30/3, 1, 2/4/2015

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v