Σκουρλέτης: Δεν υπάρχει έντιμος συμβιβασμός αν έχει μνημονιακά μέτρα

Το ποια θα είναι η κατεύθυνση και τα χαρακτηριστικά της πολιτικής μας και των μεταρρυθμίσεων, είναι κάτι που αφορά εμάς και σχετίζεται βέβαια με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και τις προγραμματικές, μετεκλογικές δεσμεύσεις μας, είπε ο κ. Σκουρλέτης.

Σκουρλέτης: Δεν υπάρχει έντιμος συμβιβασμός αν έχει μνημονιακά μέτρα

«Δεν υπάρχει αποδεκτός, έντιμος, προωθητικός συμβιβασμός,- βάλτε όποιον προσδιορισμό θέλετε,- από την ελληνική κυβέρνηση, από τη στιγμή που περιλαμβάνει έστω κι ένα μνημονιακό μέτρο. Να είμαστε απόλυτα καθαροί. Κρατήστε την ημερομηνία και την ώρα που σας το λέω», δήλωσε ο Π. Σκουρλέτης στην τηλεοπτική εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον ANT1.

Οπως τόνισε «πρέπει να καταλάβουμε κάτι. Μην ενοχοποιούμε την οποιαδήποτε συζήτηση ανάμεσα στους εταίρους. Εμείς δεν λέμε κάτι τέτοιο».

Αναφορικά με την αποτίμηση των μεταρρυθμίσεων από τους θεσμούς, σημείωσε: «Επαναλαμβάνω τα όρια της αποτίμησης. Τα όρια της αποτίμησης έχουν να κάνουν με τη δική μας δυνατότητα να αποπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας προς τους δανειστές. Τελεία και παύλα. Το πώς θα το κάνουμε εμείς και ποια θα είναι η κατεύθυνση και τα χαρακτηριστικά της πολιτικής μας και των μεταρρυθμίσεων, είναι κάτι που αφορά εμάς και σχετίζεται βέβαια με τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και τις προγραμματικές, μετεκλογικές δεσμεύσεις μας», υπογράμμισε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v