Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κουντουρά: Υπεύθυνη στάση από όλους στο θέμα του τουρισμού

Υπεύθυνη στάση από όλους ώστε να επιτευχθεί η δημιουργία θετικού κλίματος, ψυχολογίας και εικόνας στο εξωτερικό, ειδικά αυτήν την εποχή που κλείνονται τα τουριστικά πακέτα, ζήτησε με ανακοίνωσή της η Έλενα Κουντουρά.

Κουντουρά: Υπεύθυνη στάση από όλους στο θέμα του τουρισμού

Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά με ανακοίνωσή τής τονίζει ότι απαιτείται υπεύθυνη στάση από όλους ώστε να επιτευχθεί η δημιουργία θετικού κλίματος, ψυχολογίας και εικόνας στο εξωτερικό για τον τουρισμό, ειδικά αυτήν την εποχή που κλείνονται τα τουριστικά πακέτα.

Όπως σημείωσε η κ. Κουντουρά, «ο τουρισμός ενώνει τους Έλληνες και τους λαούς, δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελεί αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης» και πρόσθεσε: «Πολιτικοί και ΜΜΕ, πρέπει να συμβάλλουμε στη δημιουργία θετικού κλίματος, ψυχολογίας και εικόνας στο εξωτερικό, ειδικά αυτή την εποχή που κλείνονται τα τουριστικά πακέτα. Εφόσον όλοι αναγνωρίζουμε ότι ο Τουρισμός αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες στήριξης και ανάπτυξης της εθνικής μας οικονομίας, απαιτείται υπεύθυνη στάση από όλους για να ενισχυθεί η εθνική προσπάθεια ανάκαμψης της χώρας μας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v