Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρωσία: Πολύ νωρίς να μιλάμε για παροχή βοήθειας στην Ελλάδα

Στο επίκεντρο της συνάντησης Τσίπρα-Πούτιν στις 8 Απριλίου θα βρεθούν οι οικονομικές σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας και η πολιτική κυρώσεων της ΕΕ, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Ρωσία: Πολύ νωρίς να μιλάμε για παροχή βοήθειας στην Ελλάδα

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να συζητηθεί η όποια πιθανότητα παροχής οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πετκοφ, εν όψει της συνάντησης που θα έχει με τον Βλαντιμίρ Πούτιν ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «οι σχέσεις μεταξύ της Μόσχας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συζητηθούν υπό το φως της πολιτικής κυρώσεων των Βρυξελλών και της ψυχρής στάσης της Αθήνας ως προς τις πολιτικές αυτές», μεταδίδει το Reuters.

Οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν στη Μόσχα στις 8 Απριλίου και, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, στο επίκεντρο των συνομιλιών τους θα βρεθούν οι οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών και οι κυρώσεις που έχει επιβάλει η Ε.Ε. στη Ρωσία.

Σημειώνεται ότι η Ρωσία επιθυμεί να άρει η Ε.Ε. τις κυρώσεις και ελπίζει πως στο θέμα αυτό θα βρει στήριξη από ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, κυρίως την Ουγγαρία και την Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v