Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση με Παναγιωτάκη ζητά ο ΣΠΕΦ

Συγχαρητήρια επιστολή έστειλε ο Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ). Ζητά συνάντηση με τον νέο διευθύνων σύμβουλο της ΔΕΗ.

Συνάντηση με Παναγιωτάκη ζητά ο ΣΠΕΦ

Τις δηλώσεις του νέο επικεφαλής του ομίλου της ΔEΗ ότι βάζει προτεραιότητα την διευθέτηση και επίσπευση της είσπραξης των ανεξόφλητων λογαριασμών της ΔEΗ χαιρετίζει ο ΣΠΕΦ σε επιστολή που έστειλε. Όπως αναφέρει:

Αξιότιμε κε Πρόεδρε

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας συγχαρούμε για την ανάληψη των καθηκόντων σας ως Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΔΕΗ Α.Ε. και να σας ευχηθούμε γόνιμη θητεία, όπως άλλωστε και στο υπόλοιπο νέο Δ.Σ. Η μακρά διοικητική σας θητεία στον όμιλο και η βαθειά γνώση που αυτό φυσιολογικά συνεπάγεται, εκτιμούμε πως μπορεί να εγγυηθεί την ευστάθεια τόσο της ίδιας της επιχείρησης όσο και της αγοράς ηλεκτρισμού ευρύτερα.

Με την ευκαιρία επιτρέψτε μας να χαιρετήσουμε την προτεραιότητα διευθέτησης και επίσπευσης της είσπραξης των ανεξόφλητων λογαριασμών της ΔEΗ, όπως με ρεαλιστικό και ευθυτενή τρόπο ανακοινώσατε κατά την ακρόαση σας στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων. Η συγκυρία της αύξησης της κερδοφορίας της επιχείρησης ένεκα της κατάργησης «παραδοσιακών» στρεβλώσεων όπως ο Μηχανισμός Ανάκτησης Μεταβλητού Κόστους (ΜΑΜΚ), του εξορθολογισμού του κόστους των Αποδεικτικών Διαθεσιμότητας Ισχύος (ΑΔΙ) και τέλος της πτώσης της τιμής του πετρελαίου και συνεπακόλουθα και του αερίου, μπορεί εφόσον χρησιμοποιηθεί στοχευμένα να αποβεί καταλυτική για το έργο σας αυτό. Η ενίσχυση άλλωστε του συστημικού ρόλου της ΔΕΗ διέρχεται οπωσδήποτε μέσα από την βελτίωση των οικονομικών, της ρευστότητας και συνεπακόλουθα της αξιοπιστίας της.

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε πως ο Σύνδεσμος μας, ως ο κατεξοχήν επιστημονικός και επιχειρηματικός φορέας εκπροσώπησης των ηλεκτροπαραγωγών από φωτοβολταϊκά Πανελλαδικά, προτίθεται να συνδράμει με τεκμηριωμένο τρόπο κάθε θετική σας πρωτοβουλία.

Υπό το φως αυτό παρακαλούμε όπως σε χρόνο που εσείς θεωρείτε κατάλληλο, μας ορίσετε σύντομα συνάντηση μαζί σας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.


Για τον ΣΠΕΦ, με εκτίμηση

Στέλιος Λουμάκης – Πρόεδρος
Όλγα Αγγελοπούλου – Γεν. Γραμματέας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v