Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλ. Παπαδόπουλος: Αν δεν συμφωνήσουμε η χώρα θα συντριβεί το καλοκαίρι

«Η χώρα πρέπει να ξεφύγει από την μέγκενη του αργού θανάτου», ξεκαθαρίζει ο έμπειρος πολιτικός. Ζητά συμφωνία με τους εταίρους διαφορετικά η χώρα «θα χρεοκοπήσει και θα σαπίσει "εν ευρώ"».

Αλ. Παπαδόπουλος: Αν δεν συμφωνήσουμε η χώρα θα συντριβεί το καλοκαίρι

«H Κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει τις επόμενες ημέρες σε συμφωνία με την τρόικα του Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου», τονίζει σε δηλωσή του ο Αλέκος Παπαδόπουλος.

«Το παραταθέν πρόγραμμα πρέπει να κλείσει. Η χώρα πρέπει να ξεφύγει από την μέγκενη του αργού θανάτου. Η κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί ότι αν δεν κλείσει, με πραγματικούς όρους, το τρέχον πρόγραμμα οι καταστάσεις τότε θα είναι ανεξέλεγκτες και το χειρότερο οι εταίροι και δανειστές δεν θα συντρέξουν, το τέλος Ιουνίου, σε ένα νέο και απολύτως απαραίτητο για την επιβίωση μας, πακέτο στήριξης. Αν αυτό δεν επισυμβει η χώρα θα συντριβεί το καλοκαίρι. Κανένας τότε υπαίτιος δεν θα μπορεί να επικάθεται επί του θρόνου των ερειπίων του. Είναι φανερό ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει και θα σαπίσει "εν ευρώ". Επικαλούμαι για άλλη μια φορά το συγκλητικό δογμα. Ισχύει παντα».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v