Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποτάμι: Ο στραγγαλισμός της ρευστότητας των δήμων δεν είναι «πατριωτικό καθήκον»

Μετά από 90 ημέρες η χώρα οδεύει σε απομόνωση και σε απόλυτη οικονομική ασφυξία στο εσωτερικό της. Η ευθύνη για αυτή την κατάσταση αγγίζει πλέον τον Πρωθυπουργό. Κάτι πρέπει να κάνει.

Ποτάμι: Ο στραγγαλισμός της ρευστότητας των δήμων δεν είναι «πατριωτικό καθήκον»

Με θρασύτητα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βαφτίζουν τον στραγγαλισμό της ρευστότητας των δήμων "πατριωτικό καθήκον" θέλοντας να καλύψουν τις μεγάλες τους ευθύνες για την τραγική κατάσταση στην οποία οδηγείται η χώρα από την πολιτική "ρήξη με τους πάντες" που ακολουθούν, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο Θανάσης Σκόκος, πολιτικός υπεύθυνος τομέων πολιτικής και υπεύθυνος του τομέα οικονομίας και ανάπτυξης στο Ποτάμι. 

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Σκόκος επισημαίνει: «Είναι πατριωτικό κατόρθωμα να σταματήσουν να λειτουργούν οι παιδικοί σταθμοί και οι κοινωνικές υπηρεσίες των δήμων;

Έχει σχέση με τη δημοκρατική λειτουργία του κράτους η διακυβέρνηση με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου τις οποίες κατήγγειλαν μέχρι να γίνουν κυβέρνηση;

Μετά από 90 ημέρες η χώρα οδεύει σε απομόνωση και σε απόλυτη οικονομική ασφυξία στο εσωτερικό της. Η ευθύνη για αυτή την κατάσταση αγγίζει πλέον τον Πρωθυπουργό. Κάτι πρέπει να κάνει. Η πατρίδα μας κινδυνεύει με κατάρρευση».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v