Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 29/4 η παρουσίαση του Open Mall Θεσσαλονίκης

Η Θεσσαλονίκη περιλαμβάνεται στις έξι πόλεις της Ελλάδας που θα υλοποιήσουν το έργο «Ενίσχυση Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου», το οποίο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα».

Στις 29/4 η παρουσίαση του Open Mall Θεσσαλονίκης
Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ενίσχυση Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου», υλοποιεί, με την υποστήριξη του δήμου Θεσσαλονίκης, την Πιλοτική δράση για την Ανάπτυξη του «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (OPEN MALL) Θεσσαλονίκης».

Η Θεσσαλονίκη περιλαμβάνεται στις έξι πόλεις της Ελλάδας που θα υλοποιήσουν το έργο «Ενίσχυση Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου», το οποίο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) - Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονία-Θράκη και το Εθνικό Πρόγραμμα δημοσίων Επενδύσεων.

Στο πλαίσιο του παραπάνω Έργου, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει παρουσίαση του «Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (OPEN MALL) Θεσσαλονίκης», σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 και ώρα 12.00 στα γραφεία του Συλλόγου (Πλατεία Μοριχόβου 1, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v