Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαμαράς: «Ο Τσίπρας θα κάνει κωλοτούμπα ή δημοψήφισμα για δραχμή»

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παρέστη στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου και του Κώστα Καραμανλή. Απόψε θα βρεθεί στο Στρασβούργο που θα μιλήσει σε εκδήλωση Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Σαμαράς: «Ο Τσίπρας θα κάνει κωλοτούμπα ή δημοψήφισμα για δραχμή»

Με τη φράση «θα κάνει κωλοτούμπα ή δημοψήφισμα για δραχμή», ο Αντώνης Σαμαράς σχολίασε τη χθεσινή συνέντευξη του πρωθυπουργού και το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος που άφησε ανοιχτό.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έδωσε το παρόν στο ετήσιο μνημόσυνο του ιδρυτή του κόμματος Κωνσταντίνου Καραμανλή με αφορμή τα 17 χρόνια από το θάνατό του. Παρόντες επίσης ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, πολλοί πρώην συνεργάτες του ιδρυτή της ΝΔ, όπως οι Πέτρος Μολυβιάτης, Δημήτρης Σιούφας και Γιάννης Βαρβιτσιώτης, οι περισσότεροι βουλευτές της ΝΔ και πολλοί πρώην κοινοβουλευτικοί. Εκ μέρους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ και ο Νίκος Νικολόπουλος.

Ο κ. Σαμαράς αμέσως μετά το μνημόσυνο αποχώρησε από το ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής στη Φιλοθέη, προκειμένου να ταξιδέψει στο Στρασβούργο, όπου θα συναντηθεί με αρκετούς ευρωπαίους αξιωματούχους και θα μιλήσει σε εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Λίγο νωρίτερα, τη συνέντευξη του πρωθυπουργού σχολίασε και ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης: «Αφού μάθαμε ότι η «περήφανη διαπραγμάτευση» ήταν όλη λάθος, αφού ξεχάστηκαν οριστικά η κατάργηση του μνημονίου, η διαγραφή χρέους, η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και η αύξηση του αφορολογήτου, τελικά ομολογούν ότι οδηγούνται είτε σε «κωλοτούμπα» είτε σε δημοψήφισμα για δραχμή.

Συμπέρασμα: Απόλυτο φιάσκο ή ολοκληρωτική καταστροφή», σημείωσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v