Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαρουφάκης: Οι δανειστές δεν έχουν μπέσα!

Εμείς πήγαμε με την αίσθηση ότι μια συμφωνία είναι συμφωνία. Ότι όταν σφίγγουμε το χέρι και λέμε ότι αυτό σημαίνει το «α» και όχι το «β», αυτό σημαίνει το «α» και όχι το «β», δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών.

Βαρουφάκης: Οι δανειστές δεν έχουν μπέσα!

Κατά την άφιξή του στο κτίριο της οδού Νίκης ο Γιάνης Βαρουφάκης σχολίασε την αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου, κατά τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Star.

«Γι' αυτό που είπε ο πρωθυπουργός χθες, είχε μεγάλο δίκιο. Εμείς πήγαμε με την αίσθηση ότι μια συμφωνία είναι συμφωνία. Ότι όταν σφίγγουμε το χέρι και λέμε ότι αυτό σημαίνει το "α" και όχι το "β", αυτό σημαίνει το "α" και όχι το "β". Από την άλλη μεριά, όμως, δυστυχώς, δεν επεδείχθη ίδια προσήλωση στην "μπέσα"» ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών.

«Φαίνεται ότι στην Ευρώπη χρειάζεται να προσπαθήσουμε όλοι περισσότερο, ώστε να αποκατασταθεί μία διαδικασία εμπιστοσύνης», συμπλήρωσε ο ΥΠΟΙΚ.

«Δεν υπάρχει αντιπαλότητα με τον Γ. Σταθάκη», υποστήριξε. Με τον Σταθάκη, τον Θεοχαράκη είμαστε όλοι Κρητικοί, είμαστε μια ομάδα.


VIDEO-ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ από realmedialive 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v