Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παναγούλης: Να αποκατασταθούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που στήριξαν το ΣΥΡΙΖΑ

«Η ΕΡΤ πρέπει να αποκαταστήσει όλους τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα να αποκαταστήσει όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία» υποστήριξε ο βουλευτής του κόμματος.

Παναγούλης: Να αποκατασταθούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που στήριξαν το ΣΥΡΙΖΑ

Την αποκατάσταση των εργαζομένων της ΕΡΤ και ιδιαίτερα αυτών που αγωνίστηκαν για να έλθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ζήτησε, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο βουλευτής του κόμματος Στάθης Παναγούλης. 

«Η ΕΡΤ πρέπει να ανοίξει όλα τα προγράμματά της, κύριε Υπουργέ. Πρέπει να αποκαταστήσει όλους τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα να αποκαταστήσει όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία», ανέφερε ο βουλευτής, στο πλαίσιο της συζήτησης επί του νομοσχεδίου για την επανίδρυση της ΕΡΤ.

Νωρίτερα, απευθυνόμενους στους υπουργούς Επικρατείας Νίκο Παππά και Εσωτερικών Νίκο Βούτση, υποστήριξε ότι «πρέπει να τιμήσουμε αυτούς τους εργαζόμενους. Αυτούς τους εργαζόμενους μαζί με τις καθαρίστριες, μαζί με τους απολυμένους, τους αδικημένους, αυτούς που κατέτρεξε με τον πιο ωμό και εκβιαστικό τρόπο η προηγούμενη κυβέρνηση, πρέπει εμείς να τους δικαιώσουμε. Είναι, εξάλλου, καθήκον μας. Είναι καθήκον σε μας που ισχυριζόμαστε και είμαστε οι εκπρόσωποι μιας Κυβέρνησης που αγωνίζεται για τη δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v