«Ναι» από ΕΤΑΠ - ΜΜΕ στη μεταφορά διαθεσίμων 15 εκατ.

Η συνεδρίαση ήταν επεισοδιακή καθώς συνδικαλιστές της ομοσπονδίας χάρτου τάχθηκαν υπέρ μιας αρνητικής απόφασης ως προς τη μεταφορά των διαθεσίμων. Αναμένεται σήμερα απόφαση από ΟΓΑ, αύριο το Δ.Σ. του ΙΚΑ.

«Ναι» από ΕΤΑΠ - ΜΜΕ στη μεταφορά διαθεσίμων 15 εκατ.

Την μεταφορά 15 εκατ. ευρώ από τα ρευστά διαθέσιμα, στην Τράπεζα της Ελλάδος αποφάσισε ομόφωνα σε σημερινή του συνεδρίαση το ΔΣ του ΕΤΑΠ - ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση ήταν επεισοδιακή καθώς συνδικαλιστές της ομοσπονδίας χάρτου τάχθηκαν υπέρ μιας αρνητικής απόφασης ως προς τη μεταφορά των διαθεσίμων.

Σημειώνεται ότι εχθές, το ΔΣ του ΟΑΕΔ αποφάσισε τη μεταφορά 95 εκατ. ευρώ στην ΤτΕ ενώ αντιθέτως, αρνητική απόφαση έλαβε το Δ.Σ. του ΤΑΥΤΕΚΩ, για διαθέσιμα ύψους περίπου 88 εκατ. ευρώ.

Σήμερα συνεδριάζει επίσης το ΔΣ του ΟΓΑ με ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταφερθούν περίπου 50 εκατ. ευρώ από το λογαριασμό αγροτικής εστίας ενώ την Πέμπτη το διοικητικό συμβούλιο του ΙΚΑ, ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος θα εισηγηθεί τη μεταφορά 70 εκατ. ευρώ στην ΤτE προκειμένου να μετατραπούν σε κρατικά ρέπος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v