Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαμαράς: Να διασφαλίσουμε την ευρωπαϊκή προοπτική

Ο επικεφαλής της ΝΔ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τον κ. Shultz, τον Πρόεδρο των Σοσιαλιστών Pittella και με τον Πρόεδρο των Φιλελευθέρων Verhofstadt.

Σαμαράς: Να διασφαλίσουμε την ευρωπαϊκή προοπτική

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, είχε σήμερα διμερείς επαφές στο Στρασβούργο, με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, κ. Martin Shultz, τον Πρόεδρο της Συμμαχίας των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη, κ. Guy Verhofstadt και τον επικεφαλής της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, κ. Gianni Pittella.

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Μετά την ομιλία μου στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, συναντήθηκα με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, τον κ. Shultz, με τον Πρόεδρο των Σοσιαλιστών, τον κ. Pittella και με τον Πρόεδρο των Φιλελευθέρων, τον κ. Verhofstadt.
Αντικείμενα, πως θα διασφαλίσουμε την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, ώστε να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού.

Είμαι βέβαιος, ότι και οι τρεις συνομιλητές μου συμμερίστηκαν και συμμερίζονται την άποψη αυτή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο