Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποτάμι: Ο λαός δεν έδωσε εντολή στο ΣΥΡΙΖΑ για νέο μνημόνιο

Ο λαός όμως δεν έχει δώσει λευκή επιταγή στο σύμπλεγμα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για να «δέσει» τη χώρα με ένα νέο μνημόνιο, αναφέρει το Ποτάμι συμπληρώνοντας πως ο Αλ. Τσίπρας θα πρέπει επιτέλους να πει ξεκάθαρα στην κοινωνία ποιο είναι το σχέδιό του.

Ποτάμι: Ο λαός δεν έδωσε εντολή στο ΣΥΡΙΖΑ για νέο μνημόνιο

Κάθε Δευτέρα κάποιοι στην κυβέρνηση βλέπουν ένα νέο όραμα. Αυτή τη φορά βλέπουν μια μεγάλη συμφωνία -πακέτο και όχι μια ενδιάμεση συμφωνία όπως έλεγαν μέχρι «χθες», τονίζει σε ανακοίνωση το Ποτάμι.

Η «συμφωνία – πακέτο» όμως που θέλουν επειγόντως να κλείσουν δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα νέο μνημόνιο, που θα περιλαμβάνει όλα τα μέτρα που λιμνάζουν και διογκώνονται αυτές τις 100 μέρες της κυβερνητικής απραξίας.

Ο λαός όμως δεν έχει δώσει λευκή επιταγή στο σύμπλεγμα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για να «δέσει» τη χώρα με ένα νέο μνημόνιο. Ο κ.Τσίπρας θα πρέπει επιτέλους να πει ξεκάθαρα στην κοινωνία ποιο είναι το σχέδιό του για τη χώρα και την οικονομία.

Ας πάψουν να νοιάζονται μόνο για τις εσωκομματικές τους ισορροπίες. Ας πάψουν να σκέφτονται δημοψηφίσματα που μέσα από παραπειστικά ερωτήματα θα φορτώσουν το βάρος των αποφάσεων στο λαό. Είναι η ώρα των καθαρών λύσεων.

Οι ηγέτες δεν είναι για να δίνουν προεκλογικές υποσχέσεις. Είναι για να παίρνουν δύσκολες αλλά χρήσιμες για τους πολλούς, καταλήγει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v