Σαμαράς: Η διαπραγμάτευση εξελίσσεται σε φιάσκο

Τρεις μήνες τώρα αυτό το φιάσκο το πληρώνει ο ελληνικός λαός και φαίνεται ότι θα το πληρώσει και άλλο με αυτές τις φοροεπιδρομές που φαίνεται ότι ετοιμάζουν, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Σαμαράς: Η διαπραγμάτευση εξελίσσεται σε φιάσκο
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στην περιφερειακή συνδιάσκεψη του κόμματος στην Ξάνθη.

«Τώρα το ομολογούν οι ίδιοι, ότι αυτή η διαπραγμάτευση εξελίσσεται σε φιάσκο. Και πώς να μην είναι όταν οι ίδιοι δεν ξέρουν που πατάνε και που πηγαίνουν», ανέφερε ο Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε:

«Όμως τρεις μήνες τώρα αυτό το φιάσκο το πληρώνει ο ελληνικός λαός και φαίνεται ότι θα το πληρώσει και άλλο με αυτές τις φοροεπιδρομές που φαίνεται ότι ετοιμάζουν».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε σε μια σειρά από μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση σε πολλούς τομείς της κοινωνίας όπως η Παιδεία, το Δημόσιο και το μεταναστευτικό, υπογραμμίζοντας ότι κατάργησε όλες τις μεταρρυθμίσεις που είχαν ξεκινήσει να εφαρμόζονται.

Συγχρόνως, εξέφρασε την απορία για ποιο λόγο καταργήθηκαν οι φυλακές υψίστης ασφαλείας, στις οποίες θα φυλακίζονταν μόνο οι βαρυποινίτες, οι τρομοκράτες και οι παιδόφιλοι. Και σημείωσε χαρακτηριστικά σε κάποια αποστροφή του λόγου του: «Θέλουν να ελευθερώσουν μέχρι και το Ξηρό προκαλώντας έτσι τις διεθνείς συμμαχίες της χώρας μας».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο πρώην πρωθυπουργός και στο ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη της χώρας σημειώνοντας: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτέλεσε τον πιο πολύτιμο συμπαραστάτη στην ανάπτυξη της χώρας. Μπορεί να χρειάστηκε να επιβάλλουμε σκληρά και δυσάρεστα οικονομικά μέτρα, επιβάλλαμε περικοπές παντού, αλλά τα αποθεματικά διαθέσιμα των δήμων δεν τα αγγίξαμε».

Στο σημείο αυτό αναφέρθηκε και στις Πράξεις Νομικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) που έφερε στη Βουλή η κυβέρνηση, σημειώνοντας: «Οταν η δική μας κυβέρνηση τις έφερνε στη Βουλή, μάς κατηγορούσαν για δικτατορικές πρακτικές και κατάργηση της δημοκρατίας. Άγιασαν οι ΠΝΠ επί Τσίπρα» σημείωσε με νόημα.

ΠΗΓΗ: Real.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v