Σφοδρή σύγκρουση Κωνσταντοπούλου - Μεϊμαράκη

Νέο επεισόδιο στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, που υπό την προεδρία της Ζ. Κωνσταντοπούλου επανεξετάζει την υπόθεση Siemens. Η λογομαχία με τον Ε. Μεϊμαράκη και τα "απόνερα" από τη χθεσινή συνεδρίαση για την ΕΡΤ.

Σφοδρή σύγκρουση Κωνσταντοπούλου - Μεϊμαράκη
Με ένταση ξεκίνησε η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την επανεξέταση της υπόθεσης Siemens. Τα αίματα άναψαν όταν η βουλευτής της ΝΔ, Όλγα Κεφαλογιάννη κατά την έναρξη ζήτησε από το προεδρείο να καθορίσει το πλαίσιο της συνεδρίασης.

Η πρόεδρος της Επιτροπής, Ζωή Κωνσταντοπούλου άφησε αιχμή προς την κ. Κεφαλογιάννη λέγοντας κατά την χθεσινή μαραθώνια συνεδρίαση "κάποιοι επιφυλάχθηκαν να ψηφίσουν και στην συνέχεια αποχώρησαν και τους ψάχναμε".

Η φράση αυτή εξόργισε τον Ευάγγελο Μειμαράκη, που το θεώρησε προσωπική προσβολή και ζήτησε επιτακτικά να μάθει τι ώρα λήξη η σημερινή συνεδρίαση. "Είναι γαϊδουριά να περιμένουμε την κυρία πρόεδρο δυο ώρες" είπε ο Ε. Μειμαράκης.

"Που τον μάθατε αυτό τον τρόπο;" απάντησε η Ζ. Κωνσταντοπούλου κάνοντας λόγο για αντικοινοβουλευτικές εκφράσεις. "Δεν θα μου κάνετε εσείς μαθήματα συμπεριφοράς" δήλωσε ο Ε. Μειμαράκης.



Real.gr ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ από realmedialive 

Ύστερα από μια έντονη λογομαχία, η κ. Κωνσταντοπούλου εξήγησε πως η αιχμή δεν ήταν προς το πρόσωπο του Ε. Μεϊμαράκη αλλά προς την κ. Κεφαλογιάννη. "Κάνατε τούμπα χθες, από όχι τελικά ψηφίσατε παρών" συνέχισε ο κ. Μειμαράκης.

"Φαίνεται πως η Siemens εξάπτει σφοδρές αντιδράσεις" υπονόησε η κ. Κωνσταντοπούλου προκαλώντας την αντίδραση των βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι μέσω του Γ. Τραγάκη "απείλησαν" με αποχώρηση.

"Δεν είδα να σχολιάζεται την απουσία του κ. Πετράκου στην χθεσινή συνεδρίαση" είπε η κ. Κεφαλογιάννη ο οποίος όμως είχε ζητήσει την αντικατάσταση του από τον Σωκράτη Φαμέλο.

Πηγή: Real.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v