Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νεκρός ο Σπ.Δραβίλας -Συνελήφθησαν οι ληστές του Διστόμου

Μεγάλη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στο Βόλο. Στα χέρια της αστυνομίας Γιώργος Πετρακάκος και Σπύρος Χριστοδούλου.

Νεκρός ο Σπ.Δραβίλας -Συνελήφθησαν οι ληστές του Διστόμου
Αιματηρή κατάληξη είχε η αστυνομική επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής για τη σύλληψη των τριών ληστών του Διστόμου. Νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας έπεσε ο Σπύρος Δραβίλας, ενώ οι συνεργοί του Γιώργος Πετρακάκος και Σπύρος Χριστοδούλου παραδόθηκαν στην αστυνομία.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση στην Αγχίαλο του Βόλου οι τρεις δράστες αιφνιδιάστηκαν και οι Σπύρος Χριστοδούλου και Γιώργος Πετρακάκος παραδόθηκαν, ενώ υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών με τον Σπύρο Δραβίλα που τραυματίστηκε σοβαρά και λίγη ώρα μετά κατέληξε από τα τραύματά του.



Real.gr ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΒΟΛΟΣ - ΝΕΚΡΟΣ από realmedialive 


Σύμφωνα με την αστυνομία αυτουργοί της «κινηματογραφικής» ληστείας σε τραπεζικό υποκατάστημα στο Δίστομο Βοιωτίας στις 22 Αυγούστου 2014 με λεια 396.000 ευρώ ήταν οι Γιώργος Πετρακάκος 35 ετών, Σπύρος Δραβίλας 33 ετών και Σπύρος Χριστοδούλου, 44 ετών. Αποτυπώματά τους είχαν βρεθεί στο φουσκωτό σκάφος που είχαν χρησιμοποιήσει κατά τη διαφυγή τους από την παραλία Διστόμου προς το Ξυλόκαστρο.

Οι τρεις δράστες ήταν υπό στενή αστυνομική παρακολούθηση για τέσσερις ημέρες. Οι τρεις δράστες είχαν καταφύγει στο Βόλο, όπου με τα χρήματα από τις ληστείες είχαν νοικιάσει πολυτελή μεζονέτα σε παραλιακή περιοχή. Σήμερα το πρωί οι ύποπτοι επιβιβάστηκαν σε ένα από τα τρία αυτοκίνητα που είχαν στην κατοχή τους και πήγαν σε χωριό έξω από τη Λάρισα, όπου παρακολούθησαν τράπεζα προκειμένου να πραγματοποιήσουν ληστεία. Στο ενεργητικό τους οι ληστές του Διστόμου έχουν συνολικά 24 ληστείες.

Από την έρευνα των αστυνομικών στο χώρο βρέθηκε μεγάλη ποσότητα οπλισμού, καθώς και τρία αυτοκίνητα, ενώ ερευνούν την παραθαλάσσια περιοχή για την ύπαρξη κάποιου φουσκωτού, με το οποίο οι δράστες θα μπορούσαν να διαφύγουν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v