Ντομπρόβσκις: Ο χρόνος τελειώνει για την Αθήνα

«Χρειαζόμαστε μια συνολική και αξιόπιστη δέσμη μεταρρυθμίσεων τις οποίες οι ελληνικές αρχές να είναι διατεθειμένες να εφαρμόσουν ώστε η ελληνική οικονομία να επανέλθει στη σωστή τροχιά», δηλώνει ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν,

Ντομπρόβσκις: Ο χρόνος τελειώνει για την Αθήνα
«Εργαζόμαστε εντατικά ώστε να φτάσουμε σε συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο με τις ελληνικές αρχές το συντομότερο δυνατό. Ο χρόνος τελειώνει».

Το μήνυμα αυτό στέλνει με συνέντευξή του στην Καθημερινή ο Β. Ντομπρόβσκις, αντιπρόεδρος της Κομισιόν.

Ο ίδιος προσθέτει: «Χρειαζόμαστε μια συνολική και αξιόπιστη δέσμη μεταρρυθμίσεων τις οποίες οι ελληνικές αρχές να είναι διατεθειμένες να εφαρμόσουν ώστε η ελληνική οικονομία να επανέλθει στη σωστή τροχιά».

Σε ό,τι αφορά για ένα ενδεχόμενο τρίτο πρόγραμμα αναφέρει, «πριν αρχίσει οποιαδήποτε συζήτηση για μελλοντική διευθέτηση είναι σημαντικό να υπάρξει επιτυχής ολοκλήρωση του ισχύοντος προγράμματος και να επιτραπεί η καταβολή της επόμενης δόσης».

Τονίζει ακόμη ότι «οι μεταρρυθμίσεις δεν είναι μια εύκολη υπόθεση και τα οφέλη τους συνήθως αποτυπώνονται έπειτα από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Αλλά χωρίς μεταρρυθμίσεις η οικονομία δεν μπορεί να ανακάμψει».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v