Δούκας: Μία μέτρια συμφωνία είναι πολύ καλύτερη από τη ρήξη

Oι Ευρωπαίοι έχουν περάσει κάποια μηνύματα ότι θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα. Πρέπει όμως και εμείς να βοηθήσουμε τον εαυτό μας, δήλωσε ο Π. Δούκας.

Δούκας: Μία μέτρια συμφωνία είναι πολύ καλύτερη από τη ρήξη
«Η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω στην κυβέρνηση είναι ότι μία μέτρια συμφωνία είναι πολύ καλύτερη από τη ρήξη», δήλωσε ο Πέτρος Δούκας, ο πρώην υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας, στον RealFm 97.8 και στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου.

Ο κ. Δούκας, επίσης, πρόσθεσε: «οι Ευρωπαίοι έχουν περάσει κάποια μηνύματα ότι θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα. Πρέπει όμως και εμείς να βοηθήσουμε τον εαυτό μας.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v