Λαγκάρντ: Ενωμένοι οι πιστωτές για Ελλάδα

Θέλουμε να δείξουμε ευελιξία και να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο φιλικοί προς την ανάπτυξη, υποστήριξε η Κριστίν Λαγκάρντ πριν την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής. Εργαζόμαστε δύο ημέρες και δύο νύχτες, πρόσθεσε η γενική διευθύντρια του Ταμείου.

Λαγκάρντ: Ενωμένοι οι πιστωτές για Ελλάδα

Οι πιστωτές είναι ενωμένοι, δήλωσε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, προσθέτοντας ότι συνεχίζει να εργάζεται για την επίτευξη λύσης.

«Εργαζόμαστε για δύο ημέρες και δύο νύχτες. Θα κάνουμε λίγη δουλειά ακόμα. Μας δόθηκε μια πρόταση από την ελληνική πλευρά την τελευταία στιγμή και πρέπει να κάνουμε κάποια δουλειά για να δούμε πως θα προσαρμοστεί, αν υπάρχουν κάποια καλά μέτρα που μπορεί να συμπεριληφθούν» ανέφερε η κ. Λαγκάρντ.

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι οι τρεις θεσμοί είναι στο ίδιο μήκος κύματος τις τελευταίες εβδομάδες και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με αυτόν τον τρόπο. Θέλουμε να δείξουμε ευελιξία και να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο φιλικοί προς την ανάπτυξη. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία» πρόσθεσε..

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v