Βαρουφάκης: Ελπίζουμε σε συμφωνία της τελευταίας στιγμής

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο εάν η Ελλάδα θα καταβάλλει τη δόση προς το ΔΝΤ ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε "όχι". Για την πιθανότητα μιας συμφωνίας την ύστατη ώρα, ο κ. Βαρουφάκης τόνισε: "Ελπίζουμε"

Βαρουφάκης: Ελπίζουμε σε συμφωνία της τελευταίας στιγμής

Η Αθήνα δεν θα πληρώσει τη δόση ύψους 1,6 δισ. ευρώ προς το ΔΝΤ που πρέπει να καταβληθεί σήμερα, αλλά η κυβέρνηση ελπίζει ακόμη σε συμφωνία της τελευταίας στιγμής, δήλωσε ο υπουργός οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. 

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο εάν η Ελλάδα θα καταβάλλει τη δόση προς το ΔΝΤ ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε "όχι". Για την πιθανότητα μιας συμφωνίας την ύστατη ώρα, ο κ. Βαρουφάκης τόνισε: "Ελπίζουμε".

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v